• Foto-bundel

  Informatie over 

  Het oprichten van een BV of BV structuur.

  Wij adviseren u over dit traject..

  Lees meer

 • Foto-biljetten

  informatie over

  De holding BV en de beheer BV

  Waar is zo'n BV voor? Een verduidelijking.

  Lees meer

 • Foto-kaartje

  informatie over

  Overeenkomsten bij de BV

  Als iets belangrijk is in de administratie van de BV, dan is het wel vastlegging van verhoudingen met derden.

  Lees meer

Werkwijze

Goed belasting- en bv-advies

Bv-structuur staat voor advies en fiscaliteit op maat. Wat is uw vraag over bv’s? Waarmee kunnen onze fiscalisten u van dienst zijn? Geen vraag over bv’s is ons vreemd. Wij horen graag waarbij we u kunnen ondersteunen.

Stappenplan naar een juiste bv-structuur


1. Neem contact met ons op

Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vertel ons uw verhaal. Bent u al ondernemer of nog niet? Zijn er aandeelhouders? Of wilt u gewoon een fiscalist spreken? Vervolgens bellen wij u op om een nog beter beeld te krijgen van uw vraag.

2. Adviesgesprek op maat

Als verder advies nodig blijkt, maken we een afspraak voor een persoonlijke kennismaking. Tijdens dit gesprek vertellen wij u meer over onze werkwijze en bekijken we samen hoe we het traject insteken. Ook komt u te weten wat hiervoor de kosten zijn. Hebt u hierna toch geen interesse? Wij brengen dan alleen deze eerste afspraak in rekening. Hiervoor zijn de kosten € 125,00 per uur, exclusief btw. U zit dus nergens aan vast.

3. Naar de notaris

Bij de oprichting of herstructurering van een bv is het nodig om naar de notaris te gaan. Hiervoor neemt Bv-structuur u alle zorg uit handen. Wij regelen alle wettelijke documenten en waarborgen een nette afhandeling. De notaris stelt de notariële acte op en laat deze passeren. Vanaf dit moment is uw bv-structuur een feit!

4. Aanmelding bij de belasting

Uiteraard is het belangrijk ook de fiscus op de hoogte te brengen van uw bv-structuur. Wij verzorgen een correcte registratie en ook het benodigde papierwerk nemen we graag van uw over.

5. Hebt u nog vragen?

Ons werk zit er bijna op. Hebt u nog vragen? Wilt u bijvoorbeeld weten hoe u na alle veranderingen uw administratie het beste aanpakt? Bv-structuur staat ook na het traject voor u klaar.

Hebt u een kleine of grote vraag over de oprichting, herstructurering of stopzetting van een bv? Neem vrijblijvend contact op met Bv-structuur: wij staan u graag te woord! Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..